vrijdag 8 oktober 2010

Doorlopende leerlijn mediawijshied online

Na lang wachten is dan eindelijk de doorlopende leerlijn mediawijsheid online. Op http://www.mediawijsheid.nl/ is de leerlijn te vinden! Of ga direct naar de leerlijn met de volgende link: http://www.mediawijsheid.nl/doorlopende-leerlijn/

Op de site kun je aangeven of je mediawijsheid gaat toepassen (gebruiker) of dat je een mediawijsheid aanbod wil gaan maken (ontwikkelaar). Daarna kun je nog eens kiezen uit verschillende doelgroepen. Van de onderbouw van het primair onderwijs tot de tweede klas van het voortgezet onderwijs. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen in vakgebieden: engels, nederlands, kunstzinnige orientatie en orientatie op jezelf en de wereld.

Wanneer je alles ingevuld hebt kom je op de pagina met de leerlijn. Wanneer je op het doel klikt krijg je nog een uitleg waar je bijvoorbeeld aan kunt denken als je aan de slag wilt met het doel. Bij sommige doelen staan wordt je nog door verwezen naar andere websites waar je bijvoorbeeld lessen kunt vinden of nog meer informatie kunt vinden.

Kortom: heel handig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten